Arbeidsrecht

Contracten
recht

HIPPISCH recht

Omgevingsrecht

INCASSO's

RECHTSBIJSTAND

JURIDISCH ADVIES & RECHTSBIJSTAND

EMYRTAN juridisch advies en rechtsbijstand voor bedrijven en particulieren.

EMYRTAN principes: flexibel, bekwaam, betrokken en clientgericht. Steeds alert en proactief.

EMYRTAN stelt haar brede pakket aan ervaring inzake Juridische dienstverlening tot uw beschikking. Daarbij gingen tal van gerenommeerde
MKB-bedrijven maar ook consumenten u voor.

Op verzoek werkt EMYRTAN tevens in opdracht voor Rechtsbijstandsverzekeraars.

EMYRTAN is altijd op zoek naar MKB-bedrijven die professionaliteit uitstralen en een praktische juridische aanpak wensen over Arbeidsrecht, Contractenrecht, Omgevingsrecht, Incasso's en Hippisch recht.

Omdat vaak de kosten van advocaten hoog oplopen heeft EMYRTAN scherpe tarieven en zet Rianne zich gedreven in om uw juridische vragen op te lossen. Voor diverse zaken geldt een fixed fee zodat u weet waar u aan toe bent.

MKB-bedrijven maken efficient gebruik van het EMYRTAN-abonnement. Een constructieve manier om met regelmaat gebruik te maken van de abonnementdiensten; kosteloos of gereduceerd tarief. Vraag naar de voorwaarden:

U kunt direct online een bericht sturen via https://emyrtan.nl/contact waardoor u op elk gewenst moment contact op kunt nemen met mr. Rianne van der Heijden: wachten tot de volgende dag is niet langer nodig, EMYRTAN is 7 dagen in de week bereikbaar! Voor juridische vragen en rechtskundige hulp kunt u terecht voor een vrijblijvend gesprek met Rianne.

Het eerste intakegesprek is kosteloos. Neem gerust contact op, EMYRTAN is u graag van dienst!

Gedreven juridische en rechtskundige rechtsbijstand