Arbeidsrecht

Contracten
recht

HIPPISCH recht

VERZEKERINGS

RECHT

INCASSO's

RECHTSBIJSTAND

JURIDISCH ADVIES & RECHTSBIJSTAND

EMYRTAN juridisch advies en rechtsbijstand voor MKB-bedrijven en particulieren.

EMYRTAN principes: flexibel, bekwaam, betrokken en clientgericht. Steeds alert en proactief.

Op verzoek werkt EMYRTAN in opdracht voor Rechtsbijstandsverzekeraars.

Omdat vaak de kosten van advocaten hoog oplopen heeft EMYRTAN scherpe tarieven en zetten de EMYRTAN-juristen zich gedreven in om uw juridische vragen op te lossen. Voor diverse zaken geldt een fixed fee zodat u weet waar u aan toe bent.

MKB-bedrijven maken efficient gebruik van het EMYRTAN-abonnement. Als MKB-ondernemer kunt u onmogelijk op de hoogte blijven van alle Nederlandse wet- en regelgeving. Jaarlijks verandert de voor u van belang zijnde wet- en regelgeving, waardoor (arbeids-)contracten van het ene op het andere moment niet meer up to date zijn. EMYRTAN is uw sparringpartner op het moment dat het voor u van belang is om een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen. Met een EMYRTAN-abonnement wordt uw organisatie eenmaal per jaar geinventariseerd om eventuele juridische risico's tot het minimum te beperken. EMYRTAN is voortdurend op de hoogte van de actuele (juridische) stand van zaken of publiekrechtelijke activiteiten binnen uw bedrijf, zoals het aanvragen van vergunningen, het voeren van bezwaar en beroep procedures of (handels-)geschillen voor de kantonrechter. EMYRTAN blijft ingelezen in uw onderneming. Met het EMYRTAN-abonnement staan onze juristen altijd voor u klaar: 24/7!

  • Elk jaar een bedrijfs-evaluatie bespreking

  • Een 24/7 vraagbaak voor gangbare juridische vragen

  • Attenderings service; praktische tips

  • Per maand twee uren juridisch advies* in een persoonlijk gesprek, per telefoon of per e-mailbericht: kosteloos

  • Korting 10% decarabele uren (excl. BTW en abonnementkosten)

  • Algemene Voorwaarden-check eenmaal per twee jaren: kosteloos

U kunt direct online een bericht sturen via https://emyrtan.nl/contact waardoor u op elk gewenst moment contact op kunt nemen met de juristen van EMYRTAN wachten tot de volgende dag is niet langer nodig: EMYRTAN is 7 dagen in de week bereikbaar! Voor juridische vragen en rechtskundige hulp kunt u terecht voor een vrijblijvend gesprek, het eerste intakegesprek is kosteloos. Neem gerust contact op, EMYRTAN is u graag van dienst!

Gedreven juridische en rechtskundige rechtsbijstand